Стивън Сегал се появи изненадващо на церемонията по встъпване в длъжност на

...
Стивън Сегал се появи изненадващо на церемонията по встъпване в длъжност на
Коментари Харесай

Стивън Сегал присъства на встъпването в длъжност на Путин

Стивън Сегал се появи изненадващо на церемонията по встъпване в длъжност на Владимир Путин днес.

Холивудският артист, който преди се наричаше „ един милион % “ руснак, дойде в Москва за събитието на новоизбрания президент в Кремъл, което се организира през днешния ден (7 май). Путин стартира петия си мандат като съветски президент след съвсем четвърт век на поста.

Steven Seagal turns up for Putin's inauguration as star's strange bond with Russian leader revealed
— Mirror Celeb (@MirrorCeleb)
Той е най-дълго управлявалият лидер на Кремъл след Йосиф Сталин и новият му мандат изтича едвам през 2030 година Сегал е другар на Путин от години и едвам предходната година водачът му връчи медал на другарството след медала на американския артист, добре документирана поддръжка за страната след нейното навлизане в Украйна.

Сегал се закле във честност към Русия на събитие, проведено от Международното придвижване на руснаците в Москва през март предходната година. По време на събитието звездата от „ Над закона “ упрекна Съединени американски щати, че са похарчили „ милиарди долари за дезинформация и лъжи “ , което е „ опит за дискредитиране, деморализиране и заличаване на зараждащия морал на Русия “ .

Стивън също беше назначен преди този момент за специфичен представител на съветското външно министерство, медиатор за руско-американските филантропични връзки през 2018 година

Миналата година Путин сподели, че „ огромният принос на Стив за развиването на интернационалното културно и филантропично съдействие “ е повода за неговия Орден на другарството орден.

72-годишният Сегал получи съветски паспорт през 2016 година, откакто ясно изрази поддръжката си за анексирането на Крим през 2014 година Смята се, че артистът и Путин в началото са се свързали поради взаимната си обич към бойните изкуства. Още през 2022 година артистът сподели пред Fox News, че пропагандата от „ външен индивид “ опълчва Русия и Украйна. Той също по този начин настоя, че гледа и на Русия, и на Украйна " като на едно семейство ".

Vladimir Putin’s inauguration to a new six-year term is about to start. And of course Steven Seagal is there
— max seddon (@maxseddon)
„ Повечето от нас имат другари и семейство в Русия и Украйна “ , сподели той. „ Гледам на двете като на едно семейство и в действителност имам вяра, че това е външен индивид, който харчи големи суми пари за агитация, с цел да предизвика двете страни да бъдат в несъгласие една с друга. “

Новината за идването на Сигал идва, откакто английският дипломат в Москва бойкотира встъпването в служба в символ на митинг против „ непровокираната, предумишлена и варварска офанзива “ на диктатора против Украйна, до момента в който Съединени американски щати също няма да бъдат показани.

„ Обединеното кралство няма да изпрати представител на встъпването в служба на президента Владимир Путин  “ , сподели представител на външното министерство. „ Нападението на Русия против Украйна е непредизвикана, предумишлена и варварска офанзива против суверенна демократична страна. "

Те заключиха: „ Обединеното кралство осъжда неоправдателните дейности на съветското държавно управление, които са жестоко нарушаване на интернационалното право и Хартата на Организация на обединените нации “.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР